Familiedag

Familiedag

Erop uit met de hele familie. Je ziet je zussen en broers, ooms en tantes sowieso al veel te weinig. Daarom is een familiedag, of zelfs een compleet familieweekend, een goed idee. Een gezellige dag of een heel weekend op stap met al je naasten en geliefden, dat is iets om je echt op te verheugen! Nόg gezelliger wordt het als u een bijzondere invulling geeft aan dit familie-uitje. Op die manier maakt u er een onvergetelijke belevenis van waar iedereen blij van wordt!

Organice, voor een originele familiedag

Een geslaagde familiedag begint met een goede voorbereiding. Organice helpt u bij een originele invulling van uw familie-uitje. Voor een sportief, creatief of cultureel groepsuitje zit u bij ons gebakken. Wilt u eens heel iets anders dan het gebruikelijke gezinsuitje met bijvoorbeeld alleen maar bowlen? Neem dan eens deel aan een creatieve of sportieve workshop. U zult versteld staan hoeveel voldoening een workshop graffiti spuiten, schermen, percussie of bonbons maken geeft. Een wereld gaat voor u open tijdens dit familie-uitje!

Teambuilding

Of wilt u uw groepsuitje gebruiken om de saamhorigheid tussen de familieleden te versterken? In dat geval is een teambuildingactiviteit een goed idee. Bamboo building, blaaspijpschieten, katapult bouwen, kratstapelen…. je kunt het zo gek niet bedenken. Bij elk deze sportieve en ludieke activiteiten wordt veel van uw familie of gezin gevraagd. Ga maar na: saamhorigheid, daadkracht, doorzettingsvermogen én inzicht zijn nodig om de opdrachten tot een goed einde te brengen. Gegarandeerd dat uw familie- en gezinsleden daardoor elkaar nόg beter leren kennen!

Of wilt u met uw hele familie eens alle teugels laten vieren? In het mobiele fietscafé trekt het landschap aan u voorbij terwijl u een pilsje drinkt. Ook als u onderweg bent met de reuzenstep of reuzekano trekt uw familie-uitje veel bekijks. En bedenk eens hoeveel lol u met uw hele familie of gezin kunt hebben met levend tafelvoetbal, een reuzepuzzel of met sumoworstelen. Of leef u sportief uit bij aquaskippen, lasergamen of een interactief GPS-spel.

U ziet het: met een familiedag bij Organice kunt u alle kanten op! Wij hebben 1001 ideeën om uw familiedag tot een onvergetelijke happening te maken waarover nog lang wordt nagepraat.

Een familiedag moet vooral leuk en gezellig zijn, voor jong én oud. Organice begrijpt dat als geen ander. Daarom stellen wij graag een geschikt programma voor u samen dat is afgestemd op uw specifieke wensen. Met een familie-uitje bij Organice zal uw familiedag nooit meer hetzelfde zijn. Daar kunt u op vertrouwen!