Diensten

Personeelsdag

Eens per jaar wilt u uw personeel graag belonen voor hun harde werken. Tijdens een ontspannende personeelsdag leren uw medewerkers elkaar op een andere manier kennen. Zeker wanneer het personeelsuitje wordt gecombineerd met culturele, ludieke of sportieve teambuildingactiviteiten. Organice regelt het voor u van A tot Z.

Bekijk voorbeelden

Jubileumfeest

Bestaat uw bedrijf 10 of 25 jaar? Of is die ene trouwe medewerker al 25 of 40 jaar bij u in dienst? Het behalen van zo'n mijlpaal verdient het om uitgebreid bij stil te staan. Alle reden voor een jubileumfeest! Organice geeft uw jubileumfeest net dat persoonlijke tintje zodat u kunt terugkijken op een onvergetelijke happening.

Lees meer

Kick Off

Uw organisatie staat te popelen om dat langverwachte nieuwe product op de markt te brengen of die grootscheepse promotiecampagne te lanceren. Een Kick Off is dé manier om dat grote nieuws stijlvol aan de grote klok te hangen. Om te pronken bij uw zakelijke relaties is een goede voorbereiding essentieel. Organice zorgt voor de juiste aankleding en geeft extra glans aan uw Kick Off.

Meer informatie

Seminar

De ontwikkelingen in uw branche volgen elkaar snel op. Daarom is het zaak de vakkennis up-to-date te houden, ook bij uw relaties. Via een seminar kunt u snel en effectief kennis overdragen. Deskundige sprekers tillen uw kennissymposium naar een nog hoger niveau. En met Organice als event creator zet u de puntjes helemáál op de i!

Meer informatie

Bedrijfsfeest

De boog kan niet altijd gespannen zijn. Een bedrijfsfeest is voor u en uw personeel dé manier om even te ontsnappen aan de routine van alledag. U slaat twee vliegen in een klap, want een bedrijfsfeest is ook een gelegenheid bij uitstek om de relatie met uw zakenpartners te verstevigen. Organice giet uw zakelijke happening in elke gewenste vorm. Daar kunt u op vertrouwen!

Meer over bedrijfsfeesten

Familiedag

Bent u uitgekeken op dat zoveelste gezapige familie-uitje? Geen nood, want Organice helpt u om een bijzondere draai te geven aan uw familiedag. Wat dacht u bijvoorbeeld van een workshop schermen, percussie of bonbons maken? U zult zien: na zo'n leuke en originele familiedag verheugt u zich meteen op het volgende uitje. Laat dat maar aan Organice over!

Meer informatie

Catering

Uw event is niet compleet zonder lekker eten en drinken. Ongeacht of het nu gaat om een bedrijfsfeest, personeelsfeest, relatiedag, seminar, opening of familiedag: dankzij de party- en evenementencatering van Organice bent u verzekerd van een smaakvol event. En zullen uw gasten zich extra welkom voelen. Bon appetit!

Catering

Specials

Speciale aanvragen voor bijzondere evenementen worden volledig op maat georganiseerd door evenementenbureau Organice Limburg. Wij verzorgen het volledige traject voor een compleet verzorgd evenement.

Specials

Relatiedag

Het opbouwen en onderhouden van goede klantrelaties is van wezenlijk belang voor uw organisatie. Het af en toe in de watten leggen van uw zakenpartners is dan ook geen overbodige luxe. Verwen uw klanten met een sprankelende dag boordevol verrassende activiteiten. Uw relaties zullen u er nog lang dankbaar voor zijn! Met Organice als event creator bent u hoe dan ook verzekerd van een stijlvolle relatiedag met een exclusief karakter.

Meer over relatiedagen