Over Organice

Organice, het evenementenbureau in Limburg

Gefeliciteerd! Uw bedrijf heeft iets te vieren. Dat kan van alles zijn: een personeelsfeest, jubileumfeest, opening, seminar, bedrijfsfeest of familiedag. Met Organice kiest u voor het beste resultaat. Een professionele partner voor een creatief en vernieuwend event boordevol beleving. Daarmee kunt u zich laten zien!

Wie zijn wij?

Organice heeft al bijna dertig jaar ervaring in het organiseren van spraakmakende bedrijfsevents. Ooit bescheiden begonnen als outdoorbedrijf, zijn wij inmiddels in Limburg en ver daarbuiten uitgegroeid tot een gerenommeerd evenementenbureau voor al uw feesten. Je kunt het zo gek niet bedenken: een personeelsdag, jubileumfeest, opening, seminar, bedrijfsfeest of familiedag. Of wilt u op een bijzondere manier goed voor de dag komen bij uw zakelijke relaties? In dat geval is een relatiedag, incentive, Kick Off of open dag een goed idee. Onze event styling en catering zorgen voor een bijzondere of smaakvolle omlijsting van uw event.

Optimale belevingswaarde

Van doordachte geïntegreerde creatieve concepten, uitzonderlijk entertainment, actieve werkvormen, dagprogramma’s tot de volledige organisatie van themafeesten op bijzondere locaties: met onze activiteiten bent u verzekerd van een succesvolle communicatie van uw boodschap richting uw eigen gasten, medewerkers of zakelijke relaties. Elk van onze events is een unieke combinatie van inhoud, interactie en ambiance. Samen met u bepalen wij de juiste inhoud, setting en sfeer. Een optimale belevingswaarde en maximaal resultaat van uw evenement zijn daarmee gegarandeerd.

Perfect bedrijfsevent

Hoe dan ook, als het gaat om events van topkwaliteit, maakt Organice het verschil. Wij staan voor u klaar en adviseren u graag! Samen met u hebben wij maar één doel voor ogen: wij halen alles uit de kast voor een perfect bedrijfsevent waarover nog lang wordt nagepraat. Ongeacht aan welk topevenement u ook behoefte heeft: Organice is uw perfecte partner. Wij denken met u mee, vanaf het eerste idee en concept tot en met de uitvoering. Kortom, een succesvol bedrijfsevent begint bij Evenementenbureau Organice Limburg!

Totaalbeleving

Zoveel is duidelijk: voor een event van topkwaliteit dat het gewenste effect tot gevolg heeft bij uw gasten, medewerkers of zakelijke relaties kunt u niet om Organice heen. Een personeelsfeest, jubileum, Kick OFF, relatiedag, incentive, opening van een bedrijf of pand, seminar, bedrijfsfeest, familiedag, sales meeting, open dag, event styling van een feest of catering. You name it! Organice is dé partner om uw bedrijfsevent tot in de puntjes te regelen. Voor het organiseren van bedrijfsevents van A tot Z bent u bij Organice Evenementenbureau Limburg aan het goede adres. Vanaf het allereerste concept tot en met de uitvoering wordt u volledig ontzorgd en heeft u nergens meer omkijken naar. Bij evenementenbureu Organice wordt uw event een unieke totaalbeleving. Laat dat maar aan ons over!