Opening

Opening

De opening of heropening van uw bedrijf is een unieke en feestelijke gebeurtenis die u graag met uw medewerkers, zakelijke contacten en relaties wilt vieren. Waar dit op de ene plek gebeurt met het doorknippen van een lint, de overhandiging van een sleutel en een toost met champagne, zal een andere ondernemer kiezen voor een grootsere aanpak met feestelijke activiteiten. Hoe dan ook, belangrijk is dat u middels deze opening uw beoogde doelgroep raakt en positief verrast.

Een bedrijfsopening is een unieke gelegenheid om de band met zowel uw eigen personeel als zakelijke relaties te verstevigen. Voortaan zullen uw zakelijke partners uw bedrijf en alle daarbij behorende producten en diensten daardoor nog meer waarderen. Bovendien zullen de genodigde relaties zich vereerd voelen dat ze getuige mogen zijn van deze gedenkwaardige gebeurtenis die immers het begin markeert van een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van uw bedrijf. Na het officiële gedeelte volgt in vele gevallen een informele borrel of festiviteit waar uw relaties onder het genot van een hapje of drankje niet alleen het nieuwe pand kunnen bekijken, maar ook kunnen netwerken en eventueel nieuwe zakelijke relaties kunnen aanknopen.

Organice, voor een succesvolle opening

Een feestelijke bedrijfsopening is een probaat middel om goodwill te creëren bij uw eigen medewerkers, maar vooral ook bij uw relaties. Door uw zakenpartners te belonen met een ontspannende dag met een feestelijk programma, laat u uw waardering duidelijk blijken. Daarbij krijgen uw relaties tevens de gelegenheid om kennis met elkaar te maken en ervaringen uit te wisselen. Veel zal echter afhangen van de professionele uitvoering van uw bedrijfsopening. Want in Nederland vindt enkele duizenden keren per jaar een bedrijfsopening plaats. Om temidden van al deze bedrijfsfeesten positief op te vallen, is het daarom zaak dat u heel goed nadenkt over de invulling van uw eigen bedrijfsopening. Bij Organice is uw bedrijfsopening in goede en deskundige handen. Samen met u bedenken en ontwikkelen wij een concept voor een onvergetelijke feestelijke dag waarbij ieder detail op elkaar is afgestemd. Van de uitnodiging, het personeel, het decor en de aankleding, tot de catering en uw locatie. Aan alle benodigde faciliteiten wordt gedacht om van uw bedrijfsopening een doorslaand succes te maken. Ook de identiteit en de oorsprong van uw bedrijf - het verhaal hoe het ooit begon of nu juist zijn oorsprong vindt - worden nadrukkelijk in dit concept meegenomen. Kortom, Organice is dé partner om uw bedrijfsopening tot in de puntjes te regelen!