Personeelsdag

Personeelsdag

Wilt u als werkgever eens uw waardering voor de inzet die uw medewerkers tonen? Het organiseren van een jaarlijks terugkerende personeelsdag is hiervoor een ideaal middel. Bovendien kunnen uw werknemers tijdens zo'n bedrijfsuitje elkaar ook eens onder andere omstandigheden leren kennen. Zeker wanneer een personeelsdag wordt gecombineerd met één of meerdere sportieve of ludieke teambuildingactiviteiten, wordt de samenwerking tussen uw medewerkers bevorderd.

Met een groepsactiviteit, teambuilding, etentje of soortgelijk bedrijfsuitje wordt de teamspirit binnen uw bedrijf aanzienlijk versterkt. Een personeelsdag met creatieve en ontspannende activiteiten is ook dé manier om een jaar of seizoen geheel in stijl met het hele team af te sluiten. En na zo'n personeelsdag boordevol teambuilding zijn uw medewerkers extra gemotiveerd om weer aan de slag te gaan.

Organice, voor een succesvolle personeelsdag

Met bijna 30 jaar ervaring in het organiseren van spraakmakende bedrijfsevents is Organice dé partner voor uw personeelsdag. Wij zorgen voor een op maat gemaakt personeelsuitje voor uw medewerkers. Eerst brengen wij al uw specifieke wensen in kaart. Het karakter van uw organisatie staat daarbij voorop. Wat is precies de doelstelling van uw personeelsdag? Wat is uw budget? Heeft het personeelsuitje puur een ontspannend of ook een educatief karakter? Wilt u dat groepsactiviteiten deel uitmaken van het personeelsuitje voor uw medewerkers? En gaat uw voorkeur uit naar sportieve of ludieke teambuildingactiviteiten, of wellicht een combinatie daarvan? Pas wanneer wij de inhoud en de setting van uw personeelsdag uitgebreid hebben besproken, wordt het gedetailleerde programma uitgewerkt. De organisatie van uw personeelsdag nemen wij u volledig uit handen, vanaf het eerste idee en concept tot en met de uitvoering. Kortom, een succesvolle personeelsdag begint bij Organice!

Breed aanbod teambuildingactiviteiten

Voor het organiseren van uw personeeldag bent u bij Organice aan het goede adres. Als u met het hele personeel een dag op stap gaat, is het normaal gesproken moeilijk om het iedereen naar de zin te maken. Zo niet bij een personeelsuitje van Organice! Bij een compleet verzorgd programma kunt u kiezen uit een veelheid aan culturele, ludieke of sportieve teambuildingactiviteiten. Maak een tocht per reuzestep, bouw samen een katapult, bedwing een klimwand, ga bijlwerpen, bouw een vlot of volg een workshop graffiti spuiten, schermen, percussie of bonbons maken. En dat is nog maar een greep uit het omvangrijke aanbod. Voor welke invulling van de personeelsdag u ook kiest: uw medewerkers zullen nog vaak terugdenken aan dit bijzonder personeelsuitje boordevol teambuilding en groepsactiviteiten!