Relatiedag

Relatiedag

Een relatiedag is bij uitstek geschikt om uw zakelijke relaties eens uitgebreid in de watten te leggen. Zo'n relatiedag is bedoeld om uw belangrijkste relaties te belonen voor de goede en aangename samenwerking. Meestal worden tijdens zo'n dag relaties uitgenodigd om samen gezellige of ontspannende activiteiten te ondernemen. Daarbij krijgen uw relaties tevens de gelegenheid om kennis met elkaar te maken en ervaringen uit te wisselen. De voornaamste doelstelling van een relatiedag is dat u er als bedrijf goodwill mee kweekt bij uw zakelijke partners. Door uw relaties te belonen met een ontspannende dag met een feestelijk programma, laat u uw waardering duidelijk blijken.

Een relatiedag kunt u organiseren als een op zichzelf staand event. Maar u kunt ook een bepaalde aanleiding, zoals de officiƫle opening van een nieuw bedrijfspand, aangrijpen voor het organiseren van een relatiedag. Zo'n bedrijfsopening kan het ideale decor vormen voor een geslaagde relatiedag. Uw zakenpartners kunnen dan bijvoorbeeld uw nieuwe bedrijfspand bewonderen of er getuige van zijn hoe de directie een lint doorknipt, een sleutel overhandigt of symbolisch een eerste (of laatste) steen legt.

De genodigde relaties zullen zich dan vereerd voelen dat ze getuige mogen zijn van deze gedenkwaardige gebeurtenis. De relatiedag markeert dan het begin van een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van uw bedrijf. Na het officiƫle gedeelte volgt in vele gevallen een informele borrel of festiviteit waar uw zakenpartners onder het genot van een hapje of drankje niet alleen het nieuwe pand kunnen bekijken, maar ook kunnen netwerken en eventueel nieuwe zakelijke relaties kunnen aanknopen.

Organice, voor een succesvolle relatiedag

Het organiseren van een geslaagde relatiedag vergt een gedegen voorbereiding. Met ruim dertig jaar ervaring in het organiseren van spraakmakende bedrijfsevents weet Organice wat de aandachtspunten zijn bij het organiseren van een relatiedag. In nauw overleg met u bepalen wij eerst wat de doelgroep en de doelstelling is van uw relatiedag. Welke zakelijke partners wilt u uitnodigen? Alleen uw belangrijkste klanten of al uw relaties? Wat wilt u precies bereiken met de relatiedag? Zoals: fysiek kennismaken met klanten? Meer ambassadeurs genereren voor uw bedrijf? Nieuwe producten of diensten promoten? Zodra bekend is welke boodschap u richting uw zakelijke relaties wilt overbrengen, bepaalt Organice samen met u de juiste inhoud, setting en sfeer van de relatiedag. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf op een bijzondere manier goed voor de dag komt bij uw zakelijke partners. Dat kan ook door uw genodigden te verrassen met een exclusieve activiteit. Bijvoorbeeld door uw relaties een ritje in een chique limousine aan te bieden. Of door hen in een hoovercraft over het water te laten zweven of de relatiedag af te sluiten met een stijlvolle beachparty. Voor welke invulling u ook kiest, met ondersteuning van Organice zijn een optimale belevingswaarde en maximaal resultaat van uw relatiedag gegarandeerd.