Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest

Dag in, dag uit zetten uw werknemers zich met hart en ziel in voor uw bedrijf. Hoog tijd om uw medewerkers eens uitgebreid uw waardering te laten blijken voor hun tomeloze inzet en gedrevenheid. Een bedrijfsfeest is hiervoor dé manier. Zo'n feestelijk event heeft ook een belangrijke sociale functie. Even weg uit de waan van de dag, in een andere omgeving en in een andere sfeer, komen uw werknemers dichter tot elkaar. Immers, door uit de formele werkomgeving te stappen, leren collega's op zo'n dag elkaar ook eens op een heel andere manier kennen. Een bedrijfsfeest - ongeacht of dat nu in de vorm van een personeelsdag of een jubileumfeest is - is de gelegenheid bij uitstek om vriendschappelijke contacten tussen werknemers te laten ontstaan.

Behalve voor uw eigen personeel en collega's, kunt u een bedrijfsfeest ook aangrijpen voor het uitnodigen van uw zakelijke relaties. Op die manier kweekt u goodwill bij uw zakenpartners. Zeker wanneer u een dergelijke relatiedag combineert met een verrassende exclusieve activiteit, kunt u een bijzondere goede indruk achterlaten bij uw klanten. Bovendien biedt een dergelijke feestelijk zakelijk event volop gelegenheid tot netwerken.

Organice, voor een onvergetelijk bedrijfsfeest

Er kunnen allerlei redenen zijn om een bedrijfsfeest te organiseren: bijvoorbeeld als beloning voor uw werknemers voor een bijzonder goed verlopen jaar, omdat uw bedrijf een jubileum te vieren heeft of omdat u uw zakelijke relaties een uitgebreid in de watten wilt leggen. Wat de aanleiding ook is, er is u alles aan gelegen om van uw bedrijfsfeest een onvergetelijk event te maken waar zowel uw eigen personeel als uw zakenpartners nog lang over zullen napraten. Organice, met al ruim twintig jaar ervaring in het organiseren van spraakmakende bedrijfsevents, denkt graag met u mee bij het bedenken en uitvoeren van een geslaagd bedrijfsfeest. Zo'n feestelijk event van Organice is nergens anders mee te vergelijken. Wij hebben hart voor de zaak en dus ook voor uw bedrijfsfeest.

Teambuilding

Daarbij zijn wij vooral gespecialieerd in events met als decor een totaal andere omgeving dan uw personeel of zakelijke relaties zijn gewend. De mogelijkheden zijn bijna onbegrensd. Zoals loungen in een exclusieve, sfeervolle setting, en dat in alle jaargetijden. Of een stijlvolle beachparty met hip fingerfood, tapas buffet of sandwich lunch. Uw bedrijfsfeest bij Organice kunt u ook naar hartenlust combineren met een sportieve, ludieke of teambuildende activiteit. We noemen er een paar: aquaskippen, vlotbouwen, een levend tafelvoetbalspel, een touwbrugparcours en handboogschieten. Kortom, voor een bedrijfsfeest, personeelsdag, jubileumfeest of relatiedag met net dat beetje extra, kunt u niet om Organice heen!