Kick Off

Kick Off

Eindelijk is het zover: na een lange en intensieve periode van voorbereiding introduceert u dat nieuwe product of lanceert u de start van die veelbelovende campagne. Kortom, uw bedrijf heeft iets nieuws te melden. Dat wilt u natuurlijk zo opvallend en professioneel mogelijk naar buiten brengen.

Deze liefst spectaculaire Kick Off is het pronkstuk van de voorgaande tijd waarin collega’s, afdelingen en eventuele externen hebben moeten samenwerken aan bijvoorbeeld die stoere nieuwe reclamecampagne of het in productie nemen van dat nieuwe product. U krijgt maar één kans om de lancering van uw nieuwe product of dienst goed onder de aandacht te brengen van uw doelgroep. De eerste indruk telt. Daarom is een gedegen voorbereiding en uitvoering van de Kick Off van essentieel belang.

Organice, voor een succesvolle Kick Off

Voor een succesvolle Kick Off van uw nieuwe product of dienst kunt u het best Organice in de arm nemen. Immers, met bijna dertig jaar ervaring in het organiseren van spraakmakende bedrijfsevents is Organice dé partner voor uw Kick Off. Wij zien er nauwgezet op toe dat de essentie van het project of de campagne op de juiste manier worden benadrukt. Bepalend voor het welslagen van uw Kick Off is onder meer dat deze volledig is aangepast aan de huisstijl van uw bedrijf, nieuwe product of dienst. Om uw klanten te overtuigen, zult u de aftrap van uw grote nieuws in een bijzonder jasje moeten gieten. Organice hult uw productintroductie of startschot voor een nieuwe campagne in bijzondere sferen. Al tijdens de Kick Off zal door de reacties van uw zakelijke relaties blijken of de introductie van uw nieuwe product of dienst succesvol zal verlopen.

Sfeervolle productintroductie

Organice draagt zorg voor alle randvoorwaarden die een succesvolle Kick Off in de kaart spelen. Minstens zo belangrijk als een heldere communicatie van uw productlancering richting uw relaties, is een sfeervolle ambiance. De keuze van een juiste locatie voor het presenteren van uw grote nieuws - in uw eigen bedrijf of juist op een fraaie externe locatie - is daarbij doorslaggevend. Een juiste aankleding van uw productintroductie verleent uw event extra glans. Zeker voor een succesvolle Kick Off geldt dat een goede voorbereiding het halve werk is. Organice heeft de expertise in huis en regelt het samen met u. Wij denken met u mee, vanaf het eerste idee en concept tot en met de uitvoering. Kortom, een geslaagde Kick Off begint bij Organice!